آشپز و کمک آشپز از جمله مشاغلی است که بسیاری از ما به طور هر چند مختصر با آن آشنا هستیم. آشپزها و کمک آشپزها، نقش مهمی در تهیه غذاها و ایجاد تنوع در آنها دارند.
معرفی شغل آشپز و کمک آشپز
آشپزها انواع غذاها را از پیش غذا گرفته تا دسر تهیه کرده و میپزند. آنها مسئول طعم و مزه و ارائه نهایی غذاها هستند، هدف آنها این است که غذایی که آماده کردهاند، نه تنها طعم عالی داشته باشد،، بلکه اشتها آور نیز به نظر برسد.
مطلب مرتبط: شرح وظایف آشپز و کمک آشپز
آشپزها، علاوه بر مسئولیت عملیات پخت و پز، گاه ممکن است هماهنگی کار کل خدمه آشپزخانه و نیز مجموعهای از وظایف سازمانی و اداری دیگر را نیز بر عهده داشته باشند. معمولا در این موارد، فرد عنوان سرآشپز را دارد.
نتیجه گیری
در کل این وظایف میتواند شامل سفارش مواد اولیه، انتخاب تامین کنندگان، مدیریت ذخایر مواد غذایی، تعیین هزینه ظروف و تعیین قیمت باشد. سرآشپزها همچنین مسئول ایمنی مواد غذایی و رعایت استانداردهای بالای بهداشت در آشپزخانه هستند.
منبع: مجله ایران استخدام