نگاهی به برنامه نویسی اندروید
امروز در این مطلب قصد داریم تا نگاهی اجمالی بر حرفه برنامه نویس اندروید و مسائل جانبی آن مثل تواناییها، بازار کار، میزان درآمد برنامه نویس و … داشته باشیم. اگر شما هم از علاقهمندان به دنیای برنامه نویسی هستید در ادامه همراه ما باشید.
مهارت های برنامه نویس اندروید
تخصص برنامه نویسی جاوا/JAVA، Kotlin یا هر دو:
برای اینکه بتوانید برنامههای سیستم عامل اندرویدی را توسعه دهید باید حداقل به یکی از دو زبان رسمی این محیط یعنی جاوا یا کاتلین مسلط باشید. این در واقع اولین مهارتی است که باید بر روی آن تمرکز کنید. تا جایی که باید کاملا با این زبانها و دستورات آنها راحت باشید. این راحتی به چه معناست؟ یعنی باید بتوانید دانش گستردهای در مورد سینتکسها، ساختارها، متغییرها، لیستها، موضوعات شیگرا و همچنین حلقهها داشته باشید. در حین یادگیری این دو زبان باید با کتابخانههای مختلف آنها هم آشنا شوید. این به شما اجازه میدهد که در صورت نیاز از قابلیتهایی که هر کدام از کتابخانهها ارائه میکنند استفاده کنید.
مفاهیم اساسی SDK اندروید:
اندروید SDK یا همان Software Development Kit مجموعهای از برنامههای توسعه دهنده هستند که شامل تعدادی نرم افزار کارآمد میباشند. از دیباگر گرفته تا شبیه ساز و حتی کدهای سمپل.
دانش کافی در زمینه SQL و پایگاه داده:
فرق نمیکند چه مدل برنامهای میسازید، در نهایت هر کدام از آنها به نحوی دادههایی را جمعآوری و ذخیره میکنند – از دادههای مرتبط با کاربران گرفته تا دادههای مربوط به خود اپلیکیشن. در نتیجه برای مدیریت بهتر این دیتا باید برنامه را به یک پایگاه داده قابل اعتماد متصل کنید. به همین خاطر است که بسیاری از شرکتها به دنبال توسعه دهندگانی هستند که در مبحث SQL و پایگاه داده هم دستی بر آتش دارند. بنابراین برای افزایش شانس خودتان در استخدام بد نیست که به سراغ دانش پایگاه داده هم بروید.
آشنایی با Git:
یکی دیگر از مهارتهایی که از برنامه نویسان اندروید انتظار میرود آشنایی با گیت و فضای آن است. البته که این موضوع میتواند بسته به شرکت یا پروژهای که بر روی آن کار میکنید کاملا فرق داشته باشد. گاها در خیلی از مواقع به این ابزار نیازی نیست. اما خب، چه بهتر که شما دست پر برای گرفتن پروژههای جدید اقدام کنید. Git یک نرم افزار اوپن سورس و توزیع شده کاملا رایگان است که در مدیریت پروژههای بزرگ و کوچک به مهندسین کمک میکند – در واقع با استفاده از این برنامه کارها سریعتر و منظمتر پیش میروند. اینکه بدانید چطور یک ریپازیتوری جدید بسازید هم گاها کافیست. شما می توانید برای مشاهده مقاله های برنامه نویسی اینجا کلیک نمایید.
سخن نهایی
همانطور که در متن بالا مشاهده کردیم برنامه نویس اندروید نیازمند مهارت های بسیاری است که تنها بخشی از آن را اشاره کردیم، با بررسی این توانایی ها و یادگیری آنها کافرمایان و شرکت ها را برای استخدام برنامه نویس نظرشان سمت شما جلب خواهد شد.
منبع: بلاگ ایران استخدام